Wat Andere Avonturiers Van Ons Vinden

“Bij Gedma wordt je behandeld als een persoon en niet als een nummer. Eerste klas van start tot finish, thanks. “

“Gedma was efficiënt, persoonlijk en gemakkelijk toegankelijk als ik vragen had. Steeds snelle reacties op mijn vragen.”

“Goede en betrouwbare recruitment bedrijf, zou zonder twijfel naar ze terugkeren en aan mijn vrienden en vriendinnen aanbevelen.”

“Vriendelijk, professioneel. Ik heb goede ondersteuning gehad. Zou Gedma zeker aanbevelen aan elke werkgever of aan personen die willen werken in Marokko. “

“Ik wist dat ik in het buitenland wou werken, maar wist niet waar ik moest beginnen! Gedma heeft het proces om een ​​baan te vinden gemakkelijk gemaakt, ook het personeel is erg behulpzaam”

“Zeer professioneel, vriendelijk en zeer behulpzaam. Was absoluut een genoegen om via Gedma in contact te komen met mijn huidige werkgever.”

Meer Reviews

We horen graag van onze avonturiers – het is altijd fijn om te horen hoe goed onze Recruitment Consultants hun werk doen! Ben je ooit zelf in aanraking met ons geweest en wil je zelf een review plaatsen? Dan verwelkomen we je reacties via e-mail op contact@gedma.nl

“Dank aan alle medewerkers van Gedma. Vanaf het moment dat ik je kantoor binnenstapte om me te registreren en vervolgens een tijdelijke functie begon – bijna direct – was ik alleen maar tevreden. Jullie registratieproces was vriendelijk en informeel, professioneel en efficiënt. Dit is een welkome afwisseling. Nogmaals, heel veel dank voor de plaatsing. ”

Vriendelijke groeten,

Nora M.

—————————————

“Ik wil van deze gelegenheid gebruik maken om dank te zeggen voor alles wat je hebt gedaan. Gedma Recruitment is het eerste bureau waarvoor ik heb gewerkt in het buitenland en wat een geweldige klus. Na zoveel maanden werkloos te zijn geweest, hebben jullie me de kans en het vertrouwen gegeven om terug te gaan. Dus nogmaals heel erg bedankt.”

Amir C.

—————————————

“Gedma doet er alles aan om ervoor te zorgen dat je bij de juiste plek terecht komt.”

Rayan O.

—————————————

“Ik heb nu al een tijdje via Gedma Recruitment gewerkt en vond ze altijd behulpzaam, volledig ondersteunend met mijn zoektocht naar werk en eenvoudig te gebruiken. Ik heb geen problemen ervaren om met hen samen te werken en ben erg dankbaar voor hun hulp waardoor ik een full time vaste baan kon vinden in het buitenland. Thanks!”

Rebecca S.

—————————————

“Ik vind het bureau zeer informatief over de functie die ik moest vervullen. Het contact tussen Gedma en ik was zeer geruststellend. “

Sophie S.

—————————————

“Ik zou Gedma Recruitment aan iedereen aanbevelen. Het personeel is beleefd en behulpzaam. Ik zal altijd mijn ervaring met hen onthouden als een goede. Bedankt allemaal en de beste wensen voor de toekomst. ”

Daan M.

—————————————

“Emigreren naar het buitenland heeft mijn leven verandert en ik heb nu de motivatie om mijn best te doen en te slagen in het leven. Jullie doen geweldig werk en hebben een enorm verschil gemaakt in mijn leven. Ik ben er zeker van dat er nog veel meer mensen zijn waar je bedrijf een enorme impact op heeft gehad en zal blijven hebben. Dat is wat jullie onderscheidt van de rest “

Irfan E.

—————————————

“Gedma was de betrouwbaarste instantie die ik heb gebruikt. Ik ben heel blij dat ik een vast dienstverband in Casablanca via jullie heb gekregen.”

Hamza O.

—————————————

“Ik wil al het personeel bedanken voor hun hulp bij het verkrijgen van een fulltime baan. Ga zo door. ”

Adam N.

—————————————

“Ik zou iedereen bij Gedma enorm willen bedanken, want toen ik me aanmeldde, solliciteerde ik naar een heel andere baan en zij raadden mij een andere werkgever aan, wat uiteindelijk veel beter bij me paste.”

Sara D.

—————————————

“Zeer beleefd en behulpzaam. Bedankt dat je me hebt geholpen om aan het werk te gaan in het buitenland, het betekende veel voor me. ”

Eva T.

—————————————

“Ik wil iedereen van Gedma graag bedanken voor het helpen bij het vinden van een nieuwe job in het buitenland. Ze waren zo prettig en makkelijk om mee te praten. Ik voelde me speciaal en ze namen de tijd om me te leren kennen en te vragen wat voor soort rol ik zocht, wat fantastisch was. Ik zou jullie zeker aanbevelen aan familie en vrienden op basis van mijn ervaring en als ik ooit een wervingsbureau in de toekomst zou moeten gebruiken, zou ik zeker teruggaan naar Gedma. ”

Richard L.

—————————————

“Zeer behulpzaam en hielden me altijd op de hoogte van wat er gebeurde. Ik wil graag mijn dank uitspreken voor wat het Gedma-team voor mij heeft gedaan om werk in het buitenland te vinden, zeer gewaardeerd. Heel hartelijk dank. ”

Ranya C.

—————————————

“Fantastisch. Geweldige communicatie, behulpzaam en vriendelijk! Geweldig team”

Chantal A.

—————————————

“Uitstekende service, goede communicatie gedurende de hele looptijd. Al met al een indrukwekkende ervaring. Zeker aan te bevelen. ”

Max Z.

—————————————

“Iedereen met wie ik het genoegen heb gehad om mee te praten was vriendelijk en behulpzaam. Nogmaals bedankt aan jullie allemaal. Naar mijn mening een heel goed geleide organisatie. ”

Thomas C.

—————————————

“Het was een absoluut genoegen om met Gedma in aanraking te komen. Ik kan ze niet sterk genoeg aanbevelen.”

Driss O.

—————————————